MVC’19 bedankt de sponsors welke de poloshirts mogelijk hebben gemaakt

Op zondag 26 augustus heeft de sponsorcommissie van MVC’19 de sponsors bedankt voor het mogelijk maken van de aanschaf van de poloshirts voor de leiders bij MVC’19. Alle leiders hebben nu, naast de coachjas, ook een shirt voor de momenten rond de wedstrijden dat de jas te warm is. Dit bleek voor veel leiders een wens te zijn. Hier is nu dus invulling aan gegeven.

Tijdens de tweede dag van ons internationaal Top-O12 toernooi heette voorzitter van de sponsorcommissie Ed Bartels de sponsoren welkom en bedankte hen. Het was jammer dat ESI-montage en Mens en Relatie het aanvangstijdstip niet konden halen. Zij schoven iets later aan en werden uiteraard ook bedankt. De sponsors P. Daemen, FysioHelden, Sporthuis De Bruijn en Hoera kindercentra waren op tijd aanwezig voor de foto.

Sponsorcommissielid Jac Gubbels ontvangt een exemplaar van Mathijs Schrambergen (FysioHelden), Marion Oomen (Hoera Kindercentra) en Dennis van Woezik (Sporthuis De Bruyn).

 

Na het bedanken volgde een gezellig samenzijn en konden alle sponsoren genieten van ons toernooi met zijn unieke sfeer.

Voorzitter Ed Bartels bedankt de aanwezige sponsors.

Het is overigens niet de bedoeling om de shirts te dragen tijdens het trainen. Dan is het mogelijk om jarenlang te kunnen genieten van deze mooie poloshirts.

Leave a Reply