MVC’19 Dames 30+ Kampioen!

Het allereerste (najaar)seizoen van de Dames 30+ is een succes!

Afgelopen september zijn we met 18 fanatieke dames gestart. Voor de meeste dames was het stiekem toch wel even afzien na een aantal jaren van rust…. Maar met behulp van de wekelijkse training, onder leiding van Kristel Gerritsen, kwamen de condities gedurende het seizoen weer op peil. Ook weten de dames elkaar weer blindelings te vinden op het speelveld, als vanouds!

In totaal zijn er 4 x 3 competitiewedstrijden gespeeld. Sparta, RKSVN en Koningslust hebben we als tegenstanders mogen ontmoeten. Ondanks hun voorsprong in het aantal jaren samenspel, lieten wij ons niet ontmoedigen en waren we vanaf de eerste wedstrijd een geduchte tegenstander. Na een zinderende slotfase van het seizoen, bleek MVC’19 de sterkste en is ons debuut bekroond met het kampioenschap!

Ook het aankomende seizoen gaan we weer alles inzetten om onze titel te verdedigen. En wie weet starten we volgend jaar wel met een 2e Dames 30+ elftal! Je kunt je nog altijd aanmelden voor de wachtlijst bij Tamara Driessen, tamaradriessen@icloud.com. Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in dat we het 100e dameslid van MVC’19 mogen gaan verwelkomen!

Topscorers:

*   Lizette van Vught (4)

*   Liesbeth Boots (3)

*   Bonny Vaessen (2)

*   Kristel Gerritsen (2)

*   Carolien Meulenberg (1)

*   Elmy Nijssen-Kuypers (1)

Leave a Reply