MVC’19 doet sportieve plicht!

Zondag 29 mei heeft kampioen MVC’19 haar sportieve plicht vervuld tegen Haelen. Marco Daniëls was geblesseerd, de gebroeders Ron en Paul van den Kerkhof en Rob Custers waren reserve. Uiteindelijk zegevierde de kampioen met 4-0.

De eerste kansen waren nog voor Haelen, maar doelman Tim van Renselaar bleek in bloedvorm en hield zijn doel weer schoon. Pas na 34 minuten begon MVC’19 aanvallend warm te draaien, maar ging het slordig met de kansen om. MVC’19 opende in de 38e minuut de score. Bart Crienen zette een mooie aanval op en Joris Timmermans rondde de aanval koelbloedig af. Voor de rust kreeg MVC’19 nog een paar grote kansen maar redde de keeper van Haelen op fraaie wijze.

Ook na de rust waren de eerste kansen voor Haelen. In de 67e minuut werden Erik Schoof, Yannick Muijsenberg en Juul Albers vervangen door Rob Custers, Paul en Ron van den Kerkhof. MVC’19 ging op jacht naar een hogere score. Rob Custers bracht in de 80e minuut Ron van den Kerkhof in stelling. De Maasbreese topschutter scoorde koelbloedig de 2-0. De opgerukte Paul van den Kerkhof stond aan de wieg van de derde Maasbreese treffer in de 84e minuut. Mike Peeters verzilverde zijn voorzet. Het werd uiteindelijk nog 4-0. In de 89e minuut was het weer Rob Custers, die Ron van den Kerkhof in staat stelde zijn 19e treffer van het seizoen te maken. In de slotminuten mocht de 20-jarige Jan-Jaap Driessen zijn droomdebuut maken in het eerste elftal. In een matige wedstrijd werd uiteindelijk verdiend met 4-0 gewonnen.

MVC’19 gaat op Tweede Pinksterdag op bezoek bij Merefeldia, dat al zeker is van het spelen van de nacompetitie. MVC’19 wil het succesvolle seizoen afsluiten met een overwinning.

Auteur: Mat Nellen

 

 

Leave a Reply