MVC’19 JO19 komt sterk terug

In Helden werd het in de slotminuut onnodig 2-2, maar in Maasbree moest MVC’19 JO19 een 2-0 achterstand goed maken. MVC’19 JO19 toonde veerkracht en presteerde naar vermogen. De ploeg verdiende dit gelijkspel

MVC ’19 JO19 miste de geblesseerde spelers Youri Vinken, Mike Peeters en Sander van den Broeke, terwijl Martijn van Roy met school op reis was. Met veldkeeper Kjell Janssen in het doel en aangevuld met A2-spelers begon MVC’19 JO19 aan het duel tegen Helden. Voor de rust kwam Helden JO19 op een 2-0 voorsprong doordat twee voorzetten gedragen door de wind het doel inwaaiden en geen MVC-er zich geroepen voelde om in te grijpen. Onder leiding van  Bart Houben, Quinten Ambaum en Rodey Berben probeerde de Maasbreese ploeg iets aan de achterstand te doen.

Toen een Heldenaar terecht een rode kaart van de goed leidende scheidsrechter Koopmans uit Arcen, die in de geest van de wedstrijd floot, kreeg, ging MVC’19 JO19 nog meer druk zetten. Pas na rust kon MVC’19 JO19 de achterstand goed maken. Twee goede voorzetten van Rodey Berben werden door Bart Houben in doelpunten omgezet. Na de 2-2 gelijkmaker ging MVC’19 JO19 nog jagen op  de winnende treffer, maar die viel niet. Zaterdag 1 april naar Meijel tegen RKMSV JO19. Heel veel succes.