Verdiende overwinning MVC’19 JO11-1 op Helden “Dörp” JO11-1

Vandaag stond voor de JO11-1 pas de tweede wedstrijd op de rol. Na 2 afgelastingen en een ongelukkige nederlaag tegen sc Irene moesten we op 25 maart de derby in deze competitie naar Helden. Het werd een spectaculaire 5-6 overwinning voor MVC’19 JO11-1.

We hadden wat goed te maken tegen deze tegenstander na een 10-0 nederlaag eerder dit seizoen.Na de mannen na de goede warming up op scherp te hebben gezet kon de wedstrijd beginnen.

Al gauw werd duidelijk dat deze keer geen grote uitslag zou worden.Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd maar het was MVC’19 die brutaal de leiding nam door een prima aanval. 0-1.

Helden gaf zich natuurlijk niet gewonnen en kwam 2x tot scoren de 2-1 voor Helden kwam ietwat gelukkig tot stand. Een corner werd vanwege de wind rechtstreeks in het doel geschoten. Vlak voor rust viel de verdiende gelijkmaker en met een 2-2 stand gingen beide ploegen de rust in.

Na de rust speelde MVC’19 met de wind in de rug en kwam als herboren uit de rust. Met een paar mooie aanvallen en combinaties werd er flink gescoord. Na de 2-6. Zou de wedstrijd zou in feite gespeeld zijn. Helden kwam al snel terug tot 3 en 4-6 waardoor het nog onnodig spannend werd. In de allerlaatste minuut werd het nog 5-6. Maar gelijk na dit doelpunt floot de scheids af. En zo wint MVC’19 JO11-1 de derby van Helden JO11-1

Een geweldige prestatie van formaat. De complimenten zijn voor de gehele team. bravo

Auteur: Jim Lenders

Volgende week een thuiswedstrijd tegen sv Blerick JO11-1 toch een weer een nieuwe wedstrijd.