MVC’19 speelt gelijk tegen VV Sittard en bekert verder

Zondag 18 september heeft MVC’19 in een leuke wedstrijd gelijk gespeeld tegen tweede klasser VV Sittard. Gezien de spelverhoudingen en het wedstrijdbeeld een terechte uitslag. In de 70e minuut mocht de 17 jarige Rens Albers zeer verdienstelijk debuteren in het 1e elftal.

In het eerste kwartier waren er voor beiden teams al meerdere kansen die niet werden benut. In de 23e minuut kwam VV Sittard uit een corner op 0-1. MVC’19 bleef na de achterstand druk zetten en in de 36e minuut werd een prachtige aanval opgezet door Erik Schoof via Daan Peters en Ron van den Kerkhof door Mike Peeters mooi afgemaakt. MVC’19 ging na een gelijk opgaande wedstrijd met een terechte tussenstand van 1-1 de rust in.

In de tweede helft zocht MVC’19 naar de winnende treffer maar door een goed spelend Sittard werd in de 2e helft niks meer weggegeven. Ook de defensie van MVC’19 stond prima en kan terugzien op twee goede bekerwedstrijden en gaat samen met VV Sittard door naar de tweede bekerronde.

Zondag 25 september speelt MVC’19 om 14.30 uur haar eerste competitiewedstrijd tegen De Valk uit Valkenswaard. Hopelijk kan MVC’19 de goede resultaten uit de eerste bekerronde doorzetten in de competitie.

Auteur: Peter van Diepe