MVC’19 spelers nemen deel aan internationaal jeugdtoernooi in Maasbree

Op zaterdag 26- en zondag 27 augustus 2023 vindt alweer voor de 17e keer het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi plaats op de velden van MVC’19 in Maasbree. De organisatie heeft het dit jaar wederom voor elkaar gekregen om zowel de nationale als internationale jeugdvoetbal top naar Maasbree te halen.

Vanuit Nederland zullen dit jaar de onder 12 ploegen van AFC Ajax, Feyenoord, PSV, AZ, Vitesse, FC Utrecht en VVV-Venlo deelnemen aan het toernooi. Verder zullen vanuit vier verschillende Europese landen de ploegen van Chelsea FC, Aberdeen FC, Borussia Dortmund en KRC Genk deelnemen aan het toernooi.

Naast deze elf betaald voetbalorganisaties, zal er dit jaar ook weer een regioteam deelnemen aan dit prestigieuze jeugdtoernooi. Dit team is door de trainers Theo Tielen, Ron van den Kerkhof en Marco Daniëls samengesteld uit jeugdspelers uit de gemeentes Peel en Maas, Horst aan de Maas en de gemeente Venlo.

Vanuit onze voetbalvereniging MVC’19 zullen Loet Selen, Izaak Janssen, Luca Wijnen en Jop van der Sterren deel uit maken van het geselecteerde regioteam. Met dit team zullen zij het in de poule fase gaan opnemen tegen de ploegen van Feyenoord, Ajax, Aberdeen FC, Vitessen en Borussia Dortmund, waarbij de resultaten in het verleden hoop bieden om voor een mooie stunt te gaan zorgen.

Op zaterdag 26 augustus zal de opening om 11:00 uur plaatsvinden, waarna er om 11:30 het startsein gegeven zal worden voor de eerste poulewedstrijden. Op zondag zullen de finale wedstrijden starten vanaf 13:15, waarbij het regioteam Peel en Maas en uiteraard ook de jongens van onze eigen club alle support kunnen gebruiken.

Op zaterdag 26 augustus zal tevens een prachtige mogelijkheid zijn om met de enige echte kampioensschaal van Feyenoord op de foto te gaan, liefhebbers kunnen tussen 12:00 en 14:00h met deze Rotterdamse prijs op de foto gaan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het toernooi, volg het laatste nieuws dan via www.mvctoptoernooi.nl of een van de social media www.facebook.com/mvctopdmaasbree of www.instagram.com/mvctoponder12toernooi

Kom jij Loet, Izaak, Luca en Jop ook aanmoedigen? Dan hopen wij dat we jullie zaterdag 26- en zondag 27 augustus in Maasbree zien op de 16e editie van het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi.

Leave a Reply