MVC’19 trapt af voor seizoen 2018-2019

Maandag 13 augustus gaat voor MVC’19 het nieuwe voetbalseizoen van start met de eerste training van de selectie, aanvang 19:30 u. Het begin van wat een bijzonder seizoen zal gaan worden. Immers, komend voorjaar viert MVC’19 haar eeuwfeest. Maandagavond worden dus de eerste ballen getrapt in de richting van jubileumjaar 2019.

Maandagavond is ook de 1e avond dat onze nieuwe kantinebeheerder aanwezig is. MVC’19 heeft het streven om de kantine op alle wedstrijdavonden en drukke trainingsavonden open te stellen. Te beginnen aanstaande maandag 13 augustus.

Belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. De MVC-sportkantine is geopend vanaf 20:00 u. Een mooie gelegenheid dus om dan kennis te maken met onze nieuwe kantinebeheerder Berry van der Donk.

Ter verwelkoming van Berry en om tevens de prille start van een bijzonder seizoen wat cachet te geven, zijn alle consumpties maandagavond verkrijgbaar voor € 1,00. Daarmee hopen dat er een flink aantal leden en vrijwilligers langskomen om kennis te maken met Berry en de start van het seizoen in te luiden. Het dreigt maandag weer 30 graden te worden, dus een koud pilsje gaat er dan vast wel in…..

Leave a Reply