MVC’19 verliest kansloos van Hoogeloon

Zondag 29 januari heeft MVC’19 met 4-1 verloren van Hoogeloon. Midweeks werd in de beker nog met 2-1 van vierdeklasser Milheezer boys gewonnen. Behalve de vele geblesseerde spelers moest MVC’19 ook nog vanwege skivakantie twee basisspelers missen en dus kon trainer Tom van Bergen slechts over drie reservespelers beschikken. In de eerste helft ging het spel nog vrij gelijk op, maar in de tweede helft werd de wedstijd in een kwartier tijd verloren, ondanks dat MVC’19 met een mooie treffer van Marco Daniels nog op gelijke hoogte kwam.

MVC’19 kwam nog wel goed uit de startblokken en speelde in de eerste helft aardig voetbal. Na een kwartier kwam Hoogeloon echter beter in hun spel en werden twee grote kansen door Tim van Renselaar onschadelijk gemaakt. Het laatste kwartier was weer voor MVC’19 en vlak voor de rust kreeg MVC’19 via Marco Daniels een grote kans maar de keeper wist het schot te keren. In de blessuretijd wist Hoogeloon een corner te verzilveren. Hans van der Heijden stond helemaal vrij en kon de bal van dichtbij intikken. MVC’19 ging met een 1-0 achterstand de rust in.

In de pauze had het team nog goede hoop dat de wedstijd nog omgedraaid kon worden en in de 51e minuut werd een mooie aanval van MVC’19 bekroont met een mooi diagonaal ingeschoten bal van Marco Daniels die via de paal het doel in rolde. Meteen na de gelijkmaker ging Hoogeloon weer de aanval zoeken. In de 56e minuut vloerde Rens Albers een tegenstander in het strafschopgebied en kon MVC’19 van geluk spreken dat de vrouwelijke scheidsrechter Bijlsma geen strafschop gaf aan Hoogeloon. Twee minuten later was het wel raak toen een prachtig ingeschoten vrije trap van Yannick Sol tegen het net werd geschoten. Vlak na deze treffer viel Erik Schoof geblesseerd uit. In de 64e minuut wist Rob Zanders, uitblinker aan de zijde van Hoogeloon, in een 1 op 1 situatie keeper Tim van Renselaar te passeren en werd het 3-1. Vijf minuten later was het weer raak via het tweede doelpunt van de uitstekend spelende Yannick Sol. Een kwartier voor tijd moest Rens Albers ook nog geblesseerd het veld verlaten en kwam MVC’19 met tien man te staan, omdat er geen wissel mogelijkheid meer was. Gelukkig kwam Hoogeloon niet meer tot scoren en werd de wedstrijd uiteindelijk kansloos met 4-1 verloren.

Komende zondag 5 februari komt hoogvlieger De Valk op bezoek bij MVC’19. Ook dit zal weer een lastige kluif worden voor MVC’19.

Auteur: Peter van Diepe

Leave a Reply