MVC’19 verliest weer van Merefeldia

Tweede Pinksterdag heeft MVC’19 ook de tweede wedstrijd tegen Merefeldia verloren. Het werd een verdiende 3-1 nederlaag voor de Maasbreese kampioen, die zich op alle fronten liet aftroeven door de fysiek en agressieve thuisclub.

In de eerste helft kreeg Merefeldia de meeste kansen. Gelukkig had  MVC’19 doelman Tim van Renselaar, die wederom in uitstekende vorm verkeerde. Hij voorkwam enkele zekere doelpunten. MVC’19 kreeg slechts een kans, maar Juul Albers kon deze helaas niet verzilveren. MVC’19 had heel veel moeite met de twee beweeglijke aanvalsspitsen. Na een slechte Maasbreese eerste helft stond het 0-0. Overigens was MVC’19 zonder de geblesseerde Marco Daniëls en de op de reservebank geposteerde Bart Crienen, Daan Peters, Ron en Paul van den Kerkhof begonnen.

Na de pauze werden Bart Crienen, Ron en Paul van den Kerkhof ingebracht. MVC’19 ging iets beter spelen maar Merefeldia kon beter uit de voeten met de lastige wind. De 1-0 van Merefeldia viel na een  aangeschoten hands van Lano Engels. Dit penalty-cadeautje werd in de 60e minuut verzilverd door Rick Tullemans. In de 66e minuut scoorde Ken Boonen de 2-0 uit een snelle break-out. In de 74e minuut maakte Ken Boonen na een mooie solo de 3-0. Goed doorzetten van invaller Daan Peters in de 89e minuut werd beloond door aanvoerder Ron van den Kerkhof, die zijn 20e treffer van het seizoen maakte.

MVC’19 mag zich gaan opmaken voor de kampioensreceptie op vrijdag 17 juni.