NIENS HORECA ook de komende 4 jaar hoofdsponsor van MVC’19

 

De samenwerking tussen Niëns Horeca en MVC’19 is al van alle tijden. Vanaf 1-7-2011 heeft dit geleid naar het hoofdsponsorschap voor Niëns Horeca bij MVC’19. Beide partijen hebben in de afgelopen zes jaar succesvol samengewerkt. Zo succesvol dat zowel Niëns Horeca en MVC’19 hun samenwerking in de komende vier jaar verder willen gaan uitbouwen. Directeur Roy Niëns, het hoofdbestuur en de sponsorcommissie van MVC’19 hebben hierover verdere afspraken gemaakt. Zo zijn al vele teams van MVC’19 gewend om in het nieuwe tenue van Jartazi te voetballen met hierop het mooie logo van Niëns Horeca. Vanaf komend seizoen zullen alle teams van MVC’19 in dit mooie tenue gaan spelen met uitzondering van twee jeugdteams (voorzien van het COOP-logo) en de afdeling G-voetbal. Deze afdeling krijgt shirtsponsoring van Hoera Kindercentra.

In een eerste reactie laat Roy Niëns het volgende weten:

“Allereerst complimenten voor de inzet van alle vrijwilligers binnen MVC’19, die deze club tot deze club maken. In de sport wordt voortdurend gewerkt aan het ontwikkelen van talenten, talenten op welk niveau dan ook. Dat is iets wat wij enorm waarderen en zelf ook toepassen binnen het bedrijf.

Wij staan met onze horeca-onderneming middenin de maatschappij en dragen graag een steentje bij aan de maatschappij. Voor ons betekent dat bijvoorbeeld een brede betrokkenheid tonen. Dat doen we onder andere met het hoofdsponsorschap van deze mooie club MVC’19”

Ook voorzitter Ed Bartels van de sponsorcommissie is verheugd om de komende vier jaar weer met Niëns Horeca als hoofdsponsor verder te kunnen. Het overleg tussen Niëns Horeca en MVC’19 was een gesprek over mogelijkheden binnen onze samenwerking. De nieuwe afspraken laten dan ook duidelijk zien dat beide partijen de samenwerking tot een succes willen maken.

Leave a Reply