Oproep aan senioren

Wij zoeken nog trainers/leiders (m/v)

vd jeugdvoorzitter

 

Je zult onlangs de open brief van mij aan de ouders gelezen hebben op fb of website (of anders misschien er over gehoord). Deze brief was gelukkig niet alleen aan dovemans oren gericht en heeft al de eerste resultaten opgeleverd.

 

Het is nu tijd voor me om me ook tot jou, spelend seniorlid, te richten. Waarom?

 

We missen nog steeds jeugdkader en waarom zou dat niet iets voor jou zijn. We hebben vele goedwillende ouders die met veel plezier de voetballertjes de basis van het voetbal leren. Deze ouders doen dat voor één jaar of gaan meerdere jaren achtereen met hun zoon/dochter door. Daar zijn we heel blij mee, maar niet altijd ideaal. Om een goed evenwicht te krijgen in het jeugdkader hebben we leiders nodig die niet vader/moeder zijn van een van de jeugdspelers. Leden die wekelijks zelf nog een balletje trappen en het leuk vinden om jeugdspelers wat te leren en te begeleiden. Leden waar de jeugd tegenop kijken en dat geldt voor elk seniorenteam maar met name zeker het 1ste en 2de.

 

Op dit moment is er van evenwicht geen sprake; het aantal senioren die op dit moment leider zijn (buiten die tevens ook ouder zijn), is bijna op een hand te tellen. Als we vragen naar het waarom hiervan, horen we vaak onvoldoende tijd. Wij vinden echter dat dit geen reden hoeft te zijn. Zou je nl. wel willen, maar kun je niet 2x door de week en/of kun je niet op zaterdag, je bijdrage is toch welkom. Neem eens contact op met de technische commissie / jeugdcoördinator, want trainers of leiders voor een dag per week zijn ook van harte welkom. We weten zeker dat er iets is wat bij jou past.

 

Daarnaast hebben we o.l.v. de technisch jeugdcoördinator Peter Peeters, i.s.m. veel van de huidige leiders, gewerkt aan een nieuw technisch jeugdbeleidsplan. De opzet is er op gericht dat iedereen met veel plezier kan voetballen en op zijn / haar niveau bijgespijkerd wordt. Naast al die ouders zijn we ook vooral op zoek naar leden die zich voor enkele jaren willen verbinden aan de jeugd van MVC’19. Leiders die met ons gezamenlijk het niveau van MVC’19 omhoog kunnen brengen en kunnen zorgen voor voldoende aanwas bij de senioren en ook met name voor de selectie.

 

DAAROM DENK NIET : LEIDER zijn IS NIKS VOOR MIJ OF IK HEB GEEN TIJD…….voor iedereen hebben we wel iets wat bij hem of haar past en wat voldoet aan je interesse en de tijd die je er aan kunt besteden. OOK JOUW BIJDRAGE IS NODIG OM DE JEUGD VAN MVC GOED TE BEGELEIDEN. help ons en vooral help de jeugd.

 

Reageer nu, voor vragen / aanmelding kun je terecht bij : tc@mvc19.nl of jeugdcoördinator@mvc19.nl . Elke reactie krijgt antwoord.

 

Ik wens iedereen een fijne zomervakantie toe en zie iedereen graag gezond terug bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen.

 

Paul Cox
(voorzitter jeugdcommissie)
jeugdcommissie@mvc19.nl

 

p.s. waar leiders/trainers staat mag je net zo goed leidsters/trainsters lezen. Dames zijn ook van harte welkom.

Leave a Reply