Overtuigende bekerzege MVC’19

Derde klasser MVC’19  heeft zaterdag  29 augustus een overtuigende 5-2  behaald op vierde klasser SVEB. De zege had nog veel hoger kunnen uitvallen, maar de Maasbreese ploeg ging nogal slordig om met de kansen.

Na 12 minuten brak Joris Timmermans de score open, maar SVEB kwam door Maik Vermazeren in de 16e minuut langszij. Marco Daniëls zorgde met een sublieme lob voor de mooiste goal van deze wedstrijd. In de 42e minuut werd de keeper van SVEB met een rode kaart uit het veld gestuurd na een zware overtreding.

Marco Daniëls scoorde twee maal tegen SVEB. Archieffoto MVC’19, Math Geurts Fotografie.

MVC’19 nam na rust binnen in een kwartier ruim afstand van de gasten. Marco Daniëls maakte zijn tweede treffer in de 55e minuut, waarna Ron van der Kerkhof in de 61e minuut de 4-1 voor zijn rekening nam. In de slotfase kon Koen Loenen in de 88e minuut de 4-2 te scoren. Nog geen minuut later bepaalde Ron van der Kerkhof de eindstand op 5-2 . Voor het verdere oefen- en bekerprogramma zie elders op de site.