MVC’19 bekert verder

Derde klasser MVC’19 bleef ook in de derde poulewedstrijd in de eerste bekerronde een overwinning geboekt. Vierde klasser RKDEV Arcen werd met 2-1 verslagen.

MVC’19 begon voortvarend aan de wedstrijd. Een voorzet van Erik Schoof werd in de 9e minuut door Marco Danëls afgerond. MVC’19 kreeg diverse kansen, maar het duurde tot de 29e minuut eer MVC’19 op 2-0 kwam. Een voorzet van Ron van den Kerkhof kwam voor de voeten van Rob Custers, die met een fraaie halfvolley scoorde. In de eerste helft werd nog een doelpunt van Ron van den Kerkhof terecht afgekeurd wegens buitenspel. De gasten kwamen nauwelijks aan aanvallen toe. De Maasbreese doelman Tim van Renselaar maakte weer een zeer betrouwbare indruk.

Rob Custers scoort met mooie halfvolley. Archieffoto MVC’19. (Math Geurts Fotografie)

In de tweede helft ging MVC’19 slordig met de kansen. Het spelpeil was minder dan in de eerste helft. De eretreffer van RKDEV kwam in de 71e minuut uit de lucht vallen. Deze werd gemaakt door Sjoerd Brands. MVC’19 trainer Tom van Bergen wisselde in de tweede helft vier spelers, waardoor Nuno Zoontjes zijn debuut mocht maken in het eerste elftal. MVC’19 bekert verdiend verder.

Komende zondag 20 september begint MVC’19 de competitie met een uitwedstrijd tegen MMC Weert. MVC’19 wil in de bovenste helft van de ranglijst meedraaien.