fysioHelden schenkt MVC’19 nieuwe behandeltafel.

Recentelijk werd aan onze vereniging een nieuwe massagetafel geschonken door onze zeer gewaardeerde sponsor fysioHelden. De behandeltafel is in hoogte te verstellen en een mooie aanvulling in onze massageruimte. Carolien Meulenberg, de sportmasseuse van onze vereniging is erg blij dat ze nu gebruik kan maken van een moderne behandeltafel om blessures nog beter te kunnen behandelen. Voetbalvereniging MVC’19 bedankt fysioHelden voor deze mooie geste. Een speciaal woord van dank gaat richting de directie van fysioHelden, Jan Bouten en Matthijs Schambergen.

Carolien Meulenberg (sportmasseuse MVC’19), Matthijs Schambergen (fysioHelden) en Jac Gubbels (Sponsorcommissie MVC’19) bij de nieuwe behandeltafel.

Goed om te weten is dat fysioHelden iedere dinsdagavond van 19.00 tot 19.30 uur bij sportcentrum Dynamic een inloopspreekuur heeft voor alle voetballers van MVC’19. Hier kun je gratis terecht voor een vraag of eerste inschatting van jouw (sport-) blessure. FysioHelden is een moderne praktijk met 15 fysiotherapeuten. fysioHelden heeft 3 vestigingen, te weten in Maasbree bij sportcentrum Dynamic, in Panningen en in Helden. Je kunt er terecht voor diverse specialisaties, waaronder sportfysiotherapie en manuele therapie. Tevens heeft fysioHelden veel kennis en ervaring op het gebied van kinderfysiotherapie. Voor meer informatie bezoek de website: www.fysioHelden.nl.

Carolien is erg blij met de nieuwe behandeltafel geschonken door fysioHelden.

Namens de sponsorcommissie van MVC’19

Leave a Reply