Peter Peeters nieuwe jeugdcoördinator MVC’19

Peter Peeters

 

Graag wil ik mijzelf even aan u voorstellen.

 

Mijn naam is Peter Peeters (60) en vanaf 1 augustus ben ik als technisch jeugdcoördinator werkzaam bij MVC’19.
Ik ben getrouwd met Ans en samen hebben wij 2 kinderen ( Marc en Ruud die samenwonen met  hun vriendinnen Willeke en Josine ).
Ik ben woonachtig in Egchel (Peel en Maas) en werkzaam bij de Firma Dinnissen in Sevenum.

Ik ben de laatste vier seizoenen werkzaam geweest als Hoofdtrainer bij de vijfde klasser SV Egchel, tevens was ik de laatste 11 seizoenen werkzaam als algemeen technisch coördinator bij Sparta`18 in Sevenum.
Daarvoor ben ik bij diverse verenigingen in de omgeving werkzaam geweest zowel als trainer bij de jeugd als bij de senioren. De verenigingen waar ik gewerkt heb zijn; SV Egchel, Sparta’18, GFC’33, SV Melderslo, Koningslust, Helenaveen, en VV Meterik.

In de gesprekken die ik met het bestuur van MVC’19 heb gehad kwam de wens naar voren om een technisch beleidsplan te gaan ontwikkelen voor de prestatieve en de recreatieve  jeugd. Dit beleidsplan moet het fundament gaan vormen voor het met plezier voetballen van de mini pupillen tot en met het team onder de 19 op ieders niveau en moet het kader handvaten geven hoe om te gaan met de diverse leeftijdsgroepen en de diverse niveaus zodat een situatie geschept wordt dat ieder jeugdlid zich optimaal ontwikkeld. Tevens moet er een goede basis gelegd worden voor de aansluiting bij de senioren.

Vanaf augustus ben ik op 2 trainingsdagen en op zaterdag aanwezig op het sportpark van MVC’19 om te gaan werken als technisch jeugdcoördinator.
Ik heb erg veel zin om te starten bij MVC’19  en zal de komende maanden  zoveel mogelijk informatie gaan inwinnen bij de jeugdtrainers, jeugdleiders en jeugdleidsters om een beeld te krijgen hoe het er nu voor staat en hoe ik het beste kan gaan samenwerken met het kader om het technisch beleid van MVC’19 verder vorm te gaan geven.

Ik hoop en vertrouw dat in goede samenwerking met alle leden, het kader en de bestuursleden, we het technische beleid van MVC’19 verder kunnen ontwikkelen zodat er een goede doorstroming plaats vindt van zowel de recreatieve als de prestatieve jeugd naar de senioren.

 

Met vriendelijke sportgroet,

Peter Peeters

Leave a Reply