Verslag Pulse MVC’19 E- en F-toernooi

Op zaterdag 21 en zondag 22 mei vond het jaarlijkse E en F-toernooi plaats. 63 teams (één team van vv Kessel had zich helaas op het laatste moment afgemeld) streden verdeeld over 8 poules om de bekers. Voor elk deelnemend team was er een beker te winnen, omdat elke deelnemer feitelijk een winnaar is.

Op zaterdagmorgen lag het sportpark er schitterend bij,  de lijnen waren extra gekalkt en de goalen stonden klaar.  De F-jes hadden er dan ook veel zin in. De organisatie had er voor gezorgd dat er verspreid over twee dagdelen in 4 poules lekker gevoetbald kon worden; indeling op basis van de voorjaarscompetitie. Het weer werkte de zaterdag mee, al werd het hoe later op de dag warmer en vielen er vele zweetdruppels te bespeuren ; dit ging gelukkig niet ten koste van het spelplezier.

Pulse1Supporters waren in grote getale op komen dagen en konden zien dat zelfs in onze regio al kleine Messi’s en Ronaldo’s rondrennen. Een genot om te zien, zeker omdat iedereen op zijn of haar niveau  voetbalt of het leven er af van af hangt. Een lach en traan was regelmatig te bespeuren. Aan het eind van de toernooien kwam er toch een rangschikking uit de bus, maar omdat iedereen dus een beker kreeg (gesponsord door Pulse) waren er alleen maar blijde gezichten te bespeuren.

 

 

 

De uitslagen van de F-toernooien:

  Poule 1 Poule 2 Poule 3 Poule 4
1 Venray F10 Lottum F1 Hegelsom F1 Helden F1
2 Koningslust F1 Kessel F2 MVC F4 RKSVN F1
3 RKSVN F3 MVC’19 F5 BEVO F1 Irene F1
4 RKSVN F4 Hegelsom F2 Baarlo F4 MVC’19 F1
5 MVC19 F9 RKSVN F2 Egchel F1 Kessel F1
6 Kessel F3 MVC’19 F7 Venlosche B. F6 MVC’19 F2
7 Kessel F5 MVC’19 F6 Kwiek Venlo F1 Helden F2
8 MVC’19 F8 Helden F4 MVC’19 F3

 

Pulse2Op zondag waren de E-tjes aan de beurt. Helaas was het weer deze dag minder en moesten de E-spelers vaak vele regendruppels op hun hoofd verwerken. Het spelplezier was er niet minder om en zelfs de supporters kwamen in grote getale kijken. Natuurlijk was het allemaal een stukje fanatieker, sneller en al wat meer overtredingen. Echter van onsportiviteit was er ook op zondag zeker geen sprake. Gele en rode kaarten hoefden er niet worden uitgedeeld. Ook hier was er voor elk team een beker gesponsord door Pulse

 

 

 

De uitslagen van de E-toernooien

  Poule 1 Poule 2 Poule 3 Poule 4
1 Kessel E4 Egchel E1 RKSVN E2 MVC’19 E1
2 Venray E13 MVC’19 E3 Belfeldia E2 Kwiek Venlo E1
3 BEVO E4 RKSVN E4 Wittenhorst E3 Kessel E1
4 MVC’19 E6 Hegelsom E2 Baarlo E2 Panningen E1
5 MVC’19 E5 Kwiek Venlo E4 MULO E3 Belfeldia E1
6 BEVO E2 Kessel E2 HBSV E2 MVC’19 E2
7 Kessel E3 Koningslust E1 FCV E2 HBSV E1
8 Belfeldia E5 Kwiek Venlo E2 MVC’19 E4 Panningen E2

 

Naast de bekers voor alle teams had Pulse nog gezorgd voor wedstrijdballen en speelgoedbonnen die op beide dagen verloot werden onder alle spelertjes. Dit gaf extra spanning bij de spelertjes maar vooral blijde gezichten bij de winnaars.

De organisatie, bestaande Tom van den Adel en ondergetekende, kan ondanks terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. De organisatie en MVC kregen van verschillende verenigingen hun complimenten over het mooie sportieve toernooi, de gastvrijheid en de mooie accommodatie. Dit toernooi krijgt dan ook zeker in 2017 een vervolg.

Mij rest niets anders dan iedereen te bedanken die er voor gezorgd heeft dat dit toernooi kon slagen. Allereerst natuurlijk de spelertjes van alle verenigingen, hun leiders en supporters bedankt. Maar natuurlijk ook alle vrijwilligers van MVC’19 die in de kantine, op het secretariaat of als scheidsrechter er voor gezorgd hebben dat het toernooi kon slagen en wedstrijden zonder smetjes konden verlopen. Het blijft toch bijzonder dat A, B en B-meisjes/dames MVC die voor het eerst fluiten, er ook heel veel plezier aan beleven.

Natuurlijk mogen we de vrijwilligers van de donderdagmorgengroep niet vergeten, die er voor gezorgd hebben dat de veldjes er gladjes bij lagen, de lijnen waren gekalkt en de vlaggen op zijn plaats stonden. Tot slot dank aan Pulse die als sponsor er voor gezorgd heeft dat het toernooi georganiseerd kon worden en er prijzen waren voor teams en spelers.

Foto’s zijn te vinden in het fotoalbum.

Op naar 2017!!!!

 

Het Pulse MVC’19-jeugdtoernooi wordt gesponsord door:

Leave a Reply