PSV wint prestigieus TOP O12 toernooi in Maasbree!

De 14e editie van het MIRU&HJS MVC TOP O12 toernooi is ook dit jaar weer geslaagd! Top jeugdteams uit Engeland, Duitsland, België, Schotland en Nederland hebben met veel passie en gedrevenheid gestreden om de hoogste eer. Uiteindelijk trok PSV aan het langste eind. In de finale werd Borussia Mönchengladbach met 1-0 verslagen. De derde plaats werd gewonnen door Ajax dat Chelsea FC in een spannende wedstrijd met 4-3 versloeg. Een verrassing was het MVC ’19 Regioteam. In de poule werd een knappe 4e plek behaald, waarna de strijd om de 7e plaats tegen AZ met 4-0 verloren werd. De behaalde 8e plek mag als een mooie prestatie bestempeld worden.

De Fair Play Cup van het toernooi werd gewonnen door Aberdeen. Topscoorder van het toernooi werd Emre Unüvar met 6 doelpunten. Lucca Kiaba van PSV werd uitgeroepen tot beste keeper van het toernooi. Beste speler van het toernooi werd Levi Acheampong van Ajax.

Zowel op sportief als organisatorisch vlak was dit toernooi weer dubbel en dwars geslaagd! Naast het hoogstaande toernooi was er ook een grote verrassing voor de jeugdige toeschouwers. Vol trots werden er foto’s gemaakt met de kampioensschaal en de KNVB-beker die speciaal vanuit Amsterdam was overgekomen. Ook de wedstrijd van de MVC Onder 8 jeugd was een groot succes. Hierbij werd de coaching verzorgd door de trainers van AZ O12 en de spelers van PSV O12.

 

Leave a Reply