Slechte competitie start MVC’19

MVC’19 is slecht gestart aan het nieuwe seizoen. Op het kunstgras in Sevenum werd een pover voetballend MVC’19 met 3-0 verslagen door Sparta’18.

De thuisclub ging furieus van start. In de 1e minuut strafte Freek Wijnen een fout in de Maasbreese defensie genadeloos af. MVC’19 werd in die beginfase overvleugeld. De tweede Spartaanse aanval werd in de 4e minuut door Jeroen Smits verzilverd. De Maasbreese ploeg was aangeslagen en kwam gedurende de hele wedstrijd niet in zijn spel. Pas in de 26e minuut kon men het eerste aanvallende wapenfeit van Maasbreese ploeg noteren. Aanvoerder Ron van den Kerkhof kon het kansje echter niet verzilveren.

Na de pauze deelde Sparta’18 al snel de genadeklap uit. In de 47e minuut scoorde Thomas Lucassen de 3-0. MVC’19 bleef achter de feiten aanlopen. In de slotfase viel Rodey Berben met een hoofdblessure uit. MVC’19 moest met tien man verder omdat trainer Tom van Bergen al drie wissels had gebruikt. In aanvallend en verdedigend opzicht had MVC’19 een zwakke dag. Sparta’18 won verdiend de wedstrijd.

Komende zondag 29 september zal MVC’19 uit een ander vaatje moeten tappen om tegen het gepromoveerde RKSVO uit Ospel de eerste winst te behalen.

Leave a Reply