Slechts een gelijkspel voor MVC’19

Zondag 10 april is koploper MVC’19  niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen SV Blerick. Bij de rust stonden deze cijfers al op het scorebord.

Beide ploegen konden op basis van het aantal schaarse kansen vrede hebben met deze eindstand. De eerste kans was voor de thuisclub in de 18e minuut en die was meteen raak. MVC’19 kreeg pas de eerste kans in de 21e minuut, maar Daan Peters stuitte op de Blerickse goalie. Na 31 minuten zette het trio Marco Daniëls, Rob Custers en Daan Peters een mooie aanval op, maar bleef helaas de bekroning uit. De verdiende Maasbreese gelijkmaker viel in de 44e minuut. Een goed genomen vrije trap van Marco Daniels werd door Ron van den Kerkhof bij de eerste paal in de kluts binnengetikt. Met deze stand gingen beide ploegen rusten.
Na een helft was al duidelijk dat doelpunten schaars zouden zijn.

Na de pauze waren de spaarzame kansen op de vingers van een hand te tellen. De Blerickse ploeg stond erg compact te spelen en daar had MVC’19 het moeilijk mee. De twee kansen van Blerick werden niet benut en MVC’19 creëerde na rust nauwelijks uitgespeelde kansen. Ook de drie ingebrachte wissels Juul Albers, Lano Engels en Mike Peeters kwamen helaas niet tot scoren. Een wedstrijd om snel te vergeten.

MVC’19 blijft koploper en zal op Tweede Paasdag 18 april in Maasbree voor de 3 punten moeten gaan tegen RKSVO uit Ospel. Deze thuiswedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark de 3-Sprong in Maasbree.