Sponsoren stellen zich voor

Recent heeft MVC’19 een nieuwe hoofdsponsor en 2 shirt sponsoren weten aan te trekken. Hieronder stellen deze bedrijven zich kort voor.

Hoofdsponsor

PVH  is eigenaar van de merken Tommy Hilfiger en Calvin Klein en dat maakt ons een van de grootste kledingbedrijven ter wereld. Onze producten zijn met veel creativiteit ontworpen en met de grootste zorg geproduceerd. In Venlo zijn wij de volgende schakel in de keten. Vanuit hier distribueren wij dagelijks producten van Tommy en Calvin naar consumenten, verkooppunten en eigen winkels in Europa.

 

Shirtsponsor

STEF verbindt al sinds 1920 producenten uit de voedingsindustrie met consumenten. Wij bewaren, verpakken en distribueren gekoelde, diepgevroren en ongekoelde voedingsmiddelen. Vanuit  onze vestigingen  in Bodegraven, Eindhoven en Raalte vinden verse producten dagelijks hun weg naar het bord van de consument. Het STEF netwerk is uniek in Nederland en Europa. Daarmee bieden wij een brede reeks aan mogelijkheden voor transport en logistiek aan onze klanten. Dat alles met oog voor het milieu: via ons ‘Moving Green’ programma dragen we ons steentje bij aan de energietransitie en gaan wij voor een zo laag mogelijke C02-voetafdruk.

 

Shirtsponsor

Van Diepe Klimaat Comfort staat garant voor een perfect klimaat wanneer het gaat om koelen en verwarmen. Niet alleen voor uw woning, maar ook voor de locatie waar u werkt, sport of recreëert. Wij werken uitsluitend met DAIKIN, dat we net als VDKC, SERVICE en KWALITEIT met hoofdletters schrijven. Uitsluitend Lucht-Lucht Warmtepomp-apparatuur met A+++ energielabel wordt door ons geïnstalleerd.

“Oog voor detail” en ”Afspraak is afspraak”.

 

Leave a Reply