Teamindeling jeugd 2022-2023

Beste jeugdleden, ouders en verzorgers,

 

De indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2022-2023 is weer bekend. Na veel zorg en goed overleg, puzzelen en tijd hebben de technische commissie, leeftijdscoördinatoren en jeugdleiders de klus weer geklaard.

 

Op initiatief en onder leiding van de technische commissie hebben de jeugdleiders/trainers een inventarisatie gedaan welke spelers willen doorgaan met voetbal. De leeftijdsgroepscoördinatoren hebben op basis hiervan een eerste indeling gemaakt en aansluitend samen met de jeugdleiders/trainers indien nodig enkele aanpassingen gedaan. Uitgangspunt hierbij was om, net als voorgaande jaren, elke jeugdspeler veel spelvreugde te laten beleven op het niveau dat op dat moment het beste past bij de ontwikkeling van de individuele speler, waarbij de eerste teams op prestatie zijn ingedeeld en de overige teams zoveel als mogelijk op gelijke recreatieve sterkte.

 

Helaas is het nog niet gelukt om voor alle teams een begeleidingsstaf te creëren. De technische commissies en leeftijdsgroepscoördinatoren hebben hun uiterste best gedaan maar desondanks zijn er nog verschillende vacatures en zijn we dus nog op zoek naar geschikte jeugdleiders/trainers. Twee teams hebben zelfs nog géén leiding! Wij zullen nu samen met de spelers én ouders naar een oplossing moeten zoeken. Meld u of iemand met interesse alstublieft aan via tc@mvc19.nl, want het zou zonde zijn als hierdoor het voetbalseizoen en de hobby van uw zoon/dochter mogelijk in het water valt.

 

Jullie zullen begrijpen dat dit elk jaar weer een hele puzzel is geweest, maar mogelijk niet voor iedereen het gewenste resultaat heeft geleid. Wij hebben hier alle begrip voor dus mochten er naar aanleiding van deze teamindeling onverhoopt nog vragen zijn, stuur dan vóór 25 juni 2022 een e-mail naar tc@mvc19.nl. Vermeld hierin duidelijk naam, naam van de speler, mobiel nummer en uiteraard vraag of opmerking. Wij nemen alle vragen en opmerkingen serieus in behandeling en komen binnen 2 weken namens het jeugdbestuur/technische commissie persoonlijk terug op uw bericht. Persoonlijke (telefonische) berichten, apps of e-mails naar de jeugdleiders/trainers of jeugdbestuur-/technische commissieleden worden niet gewaardeerd en ook niet in behandeling genomen.

 

De jeugdcommissie behoudt zich verder het recht om voor aanvang en/of tijdens het seizoen wijzigingen door te voeren, als dit nodig wordt geacht.

 

Sportieve groet

JB & TC jeugd MVC’19

 

Teamindeling jeugd 2022-2023

 

 

Leave a Reply