Terechte puntenverdeling Volharding – MVC’19

Kersverse eerste klasser Volharding en sterke derde klasser MVC’19 hebben in Vierlingsbeek na een boeiende wedstrijd met 2-2 gelijkgespeeld. In de eerste helft was de Maasbreese derde klasser de beter voetballende ploeg. In de 35e minuut werd een vloeiende Maasbreese aanval door Marco Daniëls fraai afgerond. Na rust hadden beide trainers Sjoerd van der Koelen van Volharding en Joe Wijnen wijzigingen aangebracht en bleken de invallers aan Vierlingsbeekse zijde erg gretig uit de startblokken gekomen. Binnen vijf minuten ha Volharding de achterstond in een 2-1 voorsprong omgebogen door Jasper Lenkens. De lichtvoetige Maasbreese ploeg herstelde zich goed en wist met haar gevarieerde aanvalsspel in de 85e minuut de verdiende 2-2 gelijkmaker aan te tekenen. Na een vlotte combinatie tussen Rob Custers en Ron van den Kerkhof wist de Maasbreese aanvoerder deze treffer op zijn naam te zetten. Beide ploegen kregen nog kansen op de volle winst, maar beide trainers waren zeer tevreden over het spel in deze eerste oefenwedstrijd. De nieuwelingen aan Maasbreese zijde jeugdspeler Jaap Bruijnen en keeper Tim van Renselaar maakten een goede indruk.
Zaterdag 13 augtustus gaat de oefenwedstrijd MVC’19- Hebes in Maasbree niet door. MVC’19 speelt nu zaterdag 13 augustus in Venlo om 18.00 uur tegen vierde klasser FCV.
Dinsdag 16 augustus staat de derde oefenwedstrijd op het programma. Dan ontvangt MVC’19 om 19.00 uur tweede klasser Venlosche Boys.