Toernooien mei/juni 2017: Oproep aan alle jeugdleiders

We zitten nog midden in de winterstop en de voorbereidingen voor (de meeste) teams richting voorjaarscompetitie zijn gestart. De voorlopige indelingen zijn inmiddels bekend. Dit is ook het moment om eens een kijkje te nemen op http://mvc19.nl/toernooien/.

 

Tot dusver hebben zich pas enkele leiders gemeld om na de competitie met hun team nog deel te nemen aan een of meerdere toernooien. Het is aan de leiders aan welke toernooi je wilt deelnemen, maar de jeugd- en technische commissie is er voorstander van dat de jongens en meisjes zo lang mogelijk kunnen voetballen. De toernooien bij de diverse andere voetbalverenigingen zijn daarvoor bedoeld.

 

Daarom kijk op http://mvc19.nl/toernooien/ (excelbestand) en meld je zo snel mogelijk aan voor een van de vermelde toernooien, door dit door te geven aan jeugdcommissie@mvc19.nl. Wacht ook niet te lang, want mogelijk is het toernooi al vol. Een opmerking voor de JO11 en JO9-teams: jullie doen automatisch mee met het eigen toernooi op zaterdag 20 of zondag 21 mei 2017.

 

Meld je dus nu bij de jeugdcommmissie!!

 

Paul Cox

jeugdcommissie

Leave a Reply