Uitgifte materialen

Het nieuwe seizoen nadert al weer snel dus tijd om jullie teambags en coachjassen op te komen halen. Alle teambags zijn tijdens de zomerstop door de kledingcommissie gecontroleerd en indien nodig aangevuld of vernieuwd. Op maandag 20 augustus van 19.00 uur tot 20.30 uur staat de kledingcommissie voor jullie klaar.

I.v.m. het 100 jarig bestaan in 2019 krijgen alle spelers nieuwe kousen met het logo van 100-jaar MVC’19. Deze zijn helaas nog niet door de leverancier geleverd, dus die krijgen jullie op een later te bepalen tijdstip. Alle seniorenteams en de jeugdteams JO13 t/m JO19 krijgen tevens een aanvoerdersband met het 100-jaar MVC’19 logo.

Nieuwe leiders en trainers kunnen ook hun coachjas komen ophalen. Leiders/trainers die zijn gestopt en nog een coachjas in hun bezit hebben verzoeken we om deze als nog te komen inleveren.

Alle leiders en trainers krijgen een mooie polo gesponsord door ESI Montage, Hoera, P. Daemen Transport, Sporthuis De Bruijn, Fysio Helden en Mens en Relatie. Graag het verzoek aan alle leiders/trainers om op bovengenoemd tijdstip deze te komen ophalen.

Pierre Houben zal aanwezig zijn voor het uitdelen van de sleutels voor de ballenkasten.

Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie bij de volgende personen terecht:

Monique van den Kerkhof, junioren + G, moniquevdkerkhof@gmail.com
Doreth Peters, junioren + G, pi.peters@ziggo.nl
Angelie Daniels, dames en MO19, ajcmdaniels@hotmail.nl
Mirian Wijhers, senioren, mwijhers@gmail.com

De kledingcommissie wenst jullie allemaal een sportief voetbalseizoen!!!

Tot maandag 20 augustus!!!!

Leave a Reply