Vitteranen verslaan in derby Baarlo

Baarlo – MVC’19  2-5.
Doelpunten Leon Winthaegen, Twan Smits, Ed Bartels, Mark v.d. Koelen en Jeroen van Bers allen 1x.

De vitteranen van MVC’19 hebben verdiend de derby tegen Baarlo gewonnen. In de eerste 10 minuten waren de Breetsen een klasse beter en kwamen verdiend op voorsprong door een goal van Jeroen van Bers die een voorzet van links beheerst naar de verre hoek kopte.  Doch plotseling kantelde de wedstrijd, Baarlo kwam op gelijke hoogte door een “eigen” doelpunt van Paul Wijnen en niet veel later plofte een vrije trap van de “Gatenman” achter doelman Ramon.

De rust ging in met een 2-1 achterstand. Na 2 omzettingen, linkerspits Wien Hermans werd met “liesklachten” vervangen en voorstopper Marco Delissen werd gewisseld.  Hun vervangers waren Ed Bartels en Theo Cox.

Meteen na rust werd Baarlo vastgezet op eigen helft en het was wachten op de gelijkmaker. Deze viel na 5 minuten, Mark v.d. Koelen trof met een strak schot doel. Vlak daarna werd het zelfs 2-3 toen Leon Winthaegen na een goede actie met links uithaalde.Het verzet van Baarlo was gebroken. Twan Smits en Ed Bartels, na goed voorbereidend werk van Leon zette de eindstand op het scorebord. In de 58ste minuut werd Theo Cox met “krampverschijnselen”  in de kaken, door de scheidsrechter, naar de kant verwezen om tenminste 5 minuten te rustten!!!!!!

Al met al een verdiende overwinning in de eerste wedstrijd na de winterstop voor de vitterane.