Moeizame overwinning vitteranen op HBSV

HBSV – MVC’19  2 – 4.
Doelpunten: Leon Winthaegen 2 x , Jeroen van Bers 1x en Ed Bartels 1x.

Al in de 1ste minuut moest doelman Mark Henkens handelend optreden toen een aanvaller alleen voor hem verscheen.Doch opeens sloegen de vitteranen van MVC’19 toe, in tien minuten tijd bouwde men een 3-0 voorsprong op. Eerst was het Ed Bartels die na goed voorbereidend werk van Leon Winthaegen afrondde, daarna schoot Leon Winthaegen zo hard in dat de keeper van HBSV deze door zijn handen liet “glippen” en daarna was het Jeroen van Bers die de 3-0 liet aantekenen. In de 20ste minuut was het HBSV dat 1-3 scoorde. Tot de rust werd er niet meer gescoord.

In de rust werden Ed Bartels en Paul Wijnen gewisseld, die vervangen werden door Twan Zeelen en Wien Hermans. Wien had de opdracht om de verdediging van HBSV te “ontregelen” wat hem toch niet goed afging. Na rust een totaal andere wedstrijd als voor rust, de vitteranen kwamen bijna niet meer op de helft van de tegenstander. In de 55ste minuut scoorde HBSV de aansluitingstreffer uit een penalty, Mark v.d. Koelen testte het shirt van de tegenstander. Hierna probeerden de vitteranen met een zone verdediging de voorsprong vast te houden. Veel corners werden door doelman Mark Henkens weg gestompt of door de verdediging in het wilde weg geschoten. Uit een van de spaarzame uitvallen was het Leon Winthaegen die de 2-4 eindstand binnen schoot.