MVC’19 Vitteranen winnen met grote cijfers tegen Panningen.

MVC’19 – Panningen 8 – 0.
Doelpunten: Wouter Derichs 3 x, Leon Winthaegen 2x, Mark v.d, Koelen 2x en Gijs Driessen 1x.

In de eerste helft bleek dat de vitteranen van MVC’19 veel te sterk waren voor Panningen. Het bleef lang 0-0. Tot de 16 minuut was het Leon Winthaegen die na een voorzet van Tim Cox de ban brak en met een droog schot de score opende. 2 Minuten later was het Wouter Derichs die na een prima combinatie de 2-0 op het scorebord zette. Dit was tevens de ruststand.

Na rust was het alleen MVC’19 dat nog voetbalde. Leon Winthaegen benutte een penalty na een overtreding op Mark v.d. Koelen, en het was Gijs Driessen die de 4-0 aantekende na een pass van aanvoerder Ton Hopman. In de 55ste  en 60ste minuut was het Mark v.d.Koelen die de 5-0 en 6-0 scoorde. In de 62ste minuut was het Wouter Derichs die op aangeven van Leon Winthaegen de 7-0 binnenschoot. In de 68ste minuut was het Wouter Derichs die zijn hattrick voltooide na goed aangeven van Roy Gubbels.

Volgende week zaterdag een uitwedstrijd tegen FCV.