MVC’19 – Helden  3-3
Doelpunten:
Mark Wijhers 2x
Leon Winthaegen 1x

In een aantrekkelijk duel hebben de vitteranen gelijk gespeeld tegen Helden. Het waren de vitteranen die in de 8ste minuut op voorsprong kwamen. nEen pass van Jeroen op Mark, die op rechts doorging en de bal voor het doel plaatste en het was Leon die de bal in het doel schoof. Uit een corner was het Helden die met het hoofd scoorde. In de 23ste minuut verloor John de bal op het middenveld en uit de counter was het Helden die scoorde en de stand op 1-2 bracht. Vijf minuten later was het Mark Wijhers die de stand gelijk trok en tevens de russtand bepaalde. Na rust duurde was er geklungel in de verdediging van de vitteranen en nam Helden een 2-3 voorsprong. Nog geen 2 minuten was het Mark Wijhers die met een “hard” schot de eindstand op 3-3 bracht. Beide ploegen hadden nog kansen op de overwinning maar al met al een rerechtte eindstand.

Volgende week een uitwedstrijd tegen Eindse Boys.