Vitteranen “lijden” eerste nederlaag

SV Venray – MVC’19 3-2
Doelpunten:
Raed Bko 2x

Op de opstelling waren we met 14! Bij vertrek bleken we met 11 te zijn. 2 Afmeldingen vlak voor het vertrek, een griepgeval en een wc geval! De eerste 10 minuten ging het spel op en neer, met een geweldige redding van Ramon. Doch in de 16de minuut was het Venray die uit een corner de 1-0 scoorde. Vier minuten later was het wederom Venray die na slecht uitverdedigen de 2-0 maakte. Venray domineerde de rest van de 1ste helft en ging verdiend rusten met een 2-0 voorsprong.

In de rust gingen Gijs en Tim de ploeg verlaten en kwam Raed als wisselspeler in het veld. Dus hadden de vitteranen nog 10 man over! Doch Venray was zo sportief dat we met 10 tegen 10 de 2de helft begonnen. Na een peptalk van Raed begonnen de vitteranen aan de 2de helft. Het was Raed die na een solo de anschlusstreffer maakte. In de 46ste minuut werd Raed in de strafschopgebied neergehaald, doch de scheidsrechter lag de bal er net buiten. Raed zette zich achter de bal en schoot hem in de rechter beneden hoek binnen. Opeens gloorde er hoop bij de vitteranen en waren er kansen voor Leon, Raed en Mark Wijhers, doch het vizier bleek niet goed zijn afgesteld. 3 Minuten voor tijd scoorde Venray de winnende treffer, al was een gelijkspel zeker verdiend geweest.

Volgende week thuis tegen Eindse Boys aanvang 17.00 uur. ‘s Avonds is er een feestavond in de Poolbar met een lopend buffet. Vergeet niet de wandelschoenen mee te brengen😂