Jeroen van Bers 3x
Mark Wijhers
Gijs Driessen
John Heuvelmans

De wedstrijd was koud bezig of het was Jeroen van Bers die de 1-0 binnen schoot, na een voorzet van Mark Wijhers. 2 minuten later was het werderom Jeroen die nadat John Hoevelmans de keeper had getest zeer alert was en de terug springende bal binnen schoot. Het volgende kwartier gebeurde er niet veel, foute passes en te laconiek spel waren de oorzaak! In de 20 ste minuut was wederom Jeroen die uit een pass van John Hoevelmans zijn hattrick afrondde. 4 Minuten later was het Mark Wijhers die uit een pass van “Max” Joppen de 4-0 binnen schoot. 5 Minuten voor rust was het Gijs Driessen uit een pass van Mark v.d. Koelen die de ruststand op 5-0 bepaalde. Na rust waren er veel wisselingen en dit kwam het spel niet ten goede. Uit een vrije trap was het Eindse Boys de 5-1 afrondde nadat Ramon in eerste instantie de bal keerde doch onze achterhoede reageerde te …….laat! In de voorlaatste was het John Hoevelmans die na hard werken de eindstand op 6-1 zette.