Vitteranen MVC’19 spelen gelijk tegen Venlosche Boys

MVC’19 – Venlosche Boys 1 – 1.
Doelpunt: Roy Gubbels

In een wedstrijd die elke kant kon opgaan hebben de vitteranen van MVC’19 gelijk gespeeld tegen Venlosche Boys.
In de eerste helft had Venlosche Boys een veldoverwicht doch het waren de vitteranen die een 0-1 voorsprong namen. Het was Roy Gubbels die een voorzet wilde geven op Jeroen van Bers, doch hij had gezien dat de keeper niet goed oplette en beheerst inschoot. Vijf minuten later, na een vloeiende aanval was het Jeroen van Bers die 0-2 op de schoen had maar over het doel schoot.

Na de rust was het Venlosche Boys die verdiend de gelijkmaker scoorde. Al was het Ed Bartels die een aanvaller van Venlosche Boys neer lag in het strafschopgebied en dit resulteerde in een penalty en die beheerst werd benut. In de loop van de 2de helft kwamen er steeds meer frustraties over en weer wat resulteerde in een veldverwijzing van Leon Winthaegen. Met nog 3 minuten te spelen was het Twan Smits die nog tegen de lat schoot en de wedstrijd had kunnen beslissen. Al met al een verdiend gelijkspel.

Volgende week komt SV Lottum op bezoek, de wedstrijd begint om 17.00 uur.