Nipte overwinning vitteranen op Blerick

MVC’19 – Blerick 2 – 1.
Doelpunten: Mark v.d. Koelen en Jeroen van Bers.

De vitteranen van MVC’19 hebben verdiend van SV Blerick gewonnen.
In de beginfase van de eerste helft was het SVB dat het meest in balbezit was, doch het waren de vitteranen van MVC’19 die de beste kansen kregen. In de 18de minuut was het SVB dat op voorsprong door een misverstand tussen keeper Paul en Tim Cox. Doch de vitteranen lieten zien dat ze de wedstrijd van vorige week tegen FCV waren vergeten. Met goed combinatiespel werd het doel van SVB bestookt. In de 33ste minuut was het Mark v.d. Koelen die na een solo de 1-1 liet aantekenen. Twee minuten laten was het Jeroen van Bers die na een voorzet van Mark v.d. Koelen de 2-1 scoorde. Dit was ook tevens de ruststand. Na rust bleef het op en neer gaan doch de stand bleef 2-1 in het voordeel van de vitteranen van MVC’19. Al met al een verdiende overwinning van de vitteranen.

Volgende week volgt een uitwedstrijd tegen Venlosche Boys.