Vitteranen spelen 1ste thuiswedstrijd gelijk tegen Venlosche Boys

MVC’19 – Venlosche Boys 2-2
Doelpunten:
Jeroen van Bers 2x

De Vitteranen zijn er niet in geslaagd om de 1ste thuiswedstrijd winnend af te sluiten. In het begin van de wedstrijd leek het of ze nog niet bij de les waren. In de 4de minuut was er een misverstand tussen Tim Cox en keeper Ramon en een speler van de Boys kopte hem in het doel. Vier minuten later was 0-2, aanvoerder Ton Hopman werd gepasseerd en met een steekbal in het “hart” van de verdediging werd het duo Cox verslagen. Na deze vroege achterstand herpakten de Vitteranen zich. Met name over rechts kwamen er kleine kansjes, maar ze moesten wachten tot de 34ste minuut voor de “anschlusstreffer”. Een corner over rechts werd bij de 2de paal door de “attente” Twan Smits teruggekopt en het was Jeroen van Bers die de 1-2 scoorde.

Na rust werd Paul Wijnen vervangen door Johan Kessels en Ed Bartels door Pi Peters. Voor Pi duurde de 2de helft niet lang. Hij moest met een pijnlijke rug vervangen worden door Ed. In de tussentijd zorgde Jeroen van Bers voor de gelijkmaker. Hij maakte zich op rechts keurig vrij en scoorde met zijn linker een beauty in de bovenhoek de 2-2. Na de gelijkmaker ging het spel op en neer, wat soms resulteerde in te harde overtredingen veelal door de spelers van de Boys. Bij de Boys speelden veel spelers mee die normaal in de lagere elftallen zondags meedoen. Al met al een terecht gelijkspel al had Jeroen van Bers de overwinning op zijn hoofd maar deze werd van de doellijn weggehaald en in de rebound kopte aanvoerder Ton Hopman net naast.

Volgende week de uitwedstrijd tegen het altijd lastige Belfeldia.