Doelpunten:
Raed Bko 2x
John Heuvelmans 1x
Eigen doelpunt 1x

De wedstrijd werd gespeeld met 10 tegen 10. Al na 2 minuten werd de wedstrijd onderbroken bij een redding van onze doelman Nico, hij bleek een pink uit de kom te hebben. Hij werd vervangen door Ramon die in de loop van de wedstrijd belangrijke reddingen verrichtte. Na een onderbreking van een kwartier was het Neer die uit een uitval de 0-1 scoorden. Niet veel later was het Raed die na een combinatie met John de 1-1 scoorde. Na verkeerd uitverdedigen van de vitteranen was het Neer die weer op voorsprong kwam.

Na rust speelden we met 9 tegen 9 omdat Twan wat meer rust nodig had! In de tussentijd was het Neer die de 1-3 scoorde. Niet veel later was het Raed die na wederom een combinatie met John de achterstand verkleinde naar 2-3. Na een afstandsschot  van Neer was het 2-4 geworden. Tussentijds hield Ramon met een paar reflexen zijn doel schoon. Door een prachtig afstandsshot van John werd het 3-4. Niet veel later was het Raed die door de Neerse verdediging slalomde en een voorzet gaf die door een verdediger in eigen goal werd gegleden en de stand op 4-4 bracht. In de laatste minuut hadden de vitteranen nog kans op de overwinning, John ging met Raed alleen op 2 verdedigers af, doch John werd onderuit gehaald en zodoende werd deze kans teniet gedaan. Uit de resterende vrije trap werd niet meer gescoord. Al met al een verdiend gelijkspel tegen een sterke tegenstander!