Doelpunten:
Jeroen van Bers 3x
Leon Winthaegen 1x
John Heuvelmans 1x

De vitteranen gingen voortvarend van start, in de 6de minuut was het Leon die een “droog” schot in het doel zag verdwijnen. Na diverse kansen was het Jeroen die uit een corner van Frank de 2-0 binnen kopte. 3 minuten later was het wederom Jeroen die uit een pass van Gijs de 3-0 binnen schoot wat tevens de ruststand betekende. Na rust werd er veel gewisseld, wat betekende dat de vitteranen met 10 man begonnen aan de 2de helft! Nadat Frank het shirt had gehaald begonnen we weer met 11! 10 minuten na rust was het Jeroen die een Panningen speler de bal ontfutselde en de 4-0 binnen schoot. Het was John die niet achter kon blijven en de 5-0 binnen schoot. Na dit doelpunt verslapte de aandacht van de vitteranen, en het was Panningen die met 2 treffers de eindstand op 5-2 bracht. Al met al een zeer verdiende overwinning van de vitteranen.

Na de wedstrijd was er een quiz voor de Mallorca gangers die gewonnen werd door Jan Verhaegh. Volgende week de laatste wedstrijd tegen IVO thuis om 17.00 uur.
Hopelijk zijn alle kneusjes weer hersteld.