Doelpunten:
Jeroen van Bers 2x
Gijs Driessen 1x
Mark Wijhers 1x

Het leek een gemakkelijke wedstrijd voor de vitteranen te worden. In de 6de minuut was Jeroen van Bers die een pas van Mark Wijhers koelbloedig afwerkte.In de 13de minuut was het Ondo die de stand op 1-1 bracht via een boogbal. Dit was tevens de ruststand, al hadden de vitteranen door de vele kansen, die door de Ondo keeper teniet werden gedaan, de score kunnen verhogen. Direct na rust werd slordig uitverdedigen afgestraft en leidde Ondo met 2-1. 5 Minuten later werd een voorzet van Mark Wijhers kiezelhard door Gijs Driessen ingeschoten. 10 Minuten later kwamen de vitteranen op voorsprong. Uit een pas van good old Ed Bartels die Jeroen van Bers bereikte en die de 2-3 binnen schoot.5 minuten voor tijd was het Mark Wijhers die na, kap,kap,kap de 2-4 binnen schoot en dit was tevens de eindstand.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen Panningen.