Sinterklaas al vroeg op de 3 Sprong!

M.V.C’19 – HBSV 1-7
Doelpunt:
John Heuvelmans

Binnen een kwartier stonden de vitteranen met 0-3 achter, hoewel HBSV nog geen enkele maal op doel had geschoten! Eerst werd een voorzet bij de 2de paal ongehinderd binnen gekopt, daarna een blunder in de defensie en tot overmaat van ramp nog een eigen doelpunt van Erwin die dacht dat Ramon nog in het doel stond. 10 Minuten later was er een goede aanval, voorzet van Mark op Jeroen, die de bal bij de 2de paal kopte en het was John Heuvelmans die deze in het doel schoot. Ondanks de achterstand waren de vitteranen in de 1ste helft niet de mindere.10 minuten voor rust werd de wedstrijd onderbroken door hevige regenval en onweer. Na rust waren de vitteranen niet meer bij machte om het HBSV nog moeilijk te maken. In een mum van een tijd schroefde HBSV de voorsprong op naar 1-7. Lichtpuntje in deze wedstrijd was de invalbeurt van Ed Bartels. Na deze kater kon men zich op de kermis richten.