Twan Smits 1x
Jeroen van Bers 1x
Leon Winthaegen 1x
Twan lenders 1x

De vitteranen hebben verdienstelijk gelijk gespeeld tegen Helden. In een doelpuntrijke wedstrijd werden de punten broederlijk verdeeld. In de eerste 5 minuten waren de vitteranen veel in de aanval, doch na 5 minuten was er een uitval van Helden en het werd 0-1. Het duurde 10 minuten voordat spits Twan Smits zijn 2de kans knap verzilverde. Knappe goal Twan. Doch 5 minuten later kwam Helden weer op voorsprong na een grabbeltje van keeper Ramon. Met knap combinatie spel zetten de vitteranen Helden meermals onder druk en het jeroen van Bers die een aanval via Wouter en Twix knap afrondde.

Na rust werd de geblesseerde Wouter vervangen door Roy Gubbels. (Het geheime wapen Theo Cox werd nog achter de hand gehouden) Direct na rust kwamen de vitteranen weer op achterstand. Doch in 10 minuten tijd wisten ze de achterstand om te buigen in een 4-3 voorsprong. Eerst was het Twan Smits die de bal terug legde op Leon Winthaegen die knap scoorde en ff later was het Jeroen van Bers die de bal aan Twix gaf en de 4-3 scoorde. In de wedstrijd leverden de Egchelnaren Sander Arts en aanvoerder Theo Tielen felle duels uit. In de 56ste minuut werd Sander Arts volgens scheidsrechter Ger Gubbels onreglementair afgestopt in het strafschopgebied en Sander schoot de penalty zelf achter doelman Ramon. Een tijdje later was het weer Sander Arts die meende een penalty te claimen doch scheidsrechter Ger was hierin zeer duidelijk: NIET. Hierbij stond een opstootje met de inmiddels ingevallen Theo Cox met Sander doch zoon Tim loste dit zeer diplomatiek op.

Al met al een zeer verdienstelijk resultaat daar de vitteranen in de uitwedstrijd nog met 9-3 verloren hadden.