HBSV – MVC’19 2-2
Doelpunten:
Twan Lenders 1x
Ed Bartels 1x

Met z’n twaalven vertrokken de vitteranen op vrijdagavond naar HBSV voor hun wekelijkse wedstrijd. We waren dus maar met 12. In de warming up schoot Twan Smits good old Toon in. Met het laatste schot ging het mis, hij kon gaan douchen. Grensrechter Roy Gubbels moest alsnog het veld in zodat we weer met 11 waren. In de 20ste minuut scoorde HBSV, na slecht uitverdedigen, de 1-0. Tussendoor hadden Twix en Jeroen van Bers al enkele kansen onbenut gelaten.
Of de thee of de “peptalk” weten we niet, maar 2 minuten na rust was het Twix die een razend snelle aanval via Wouter en Jeroen afrondde met het hoofd. In de 50 ste minuut was het HBSV die al of niet buitenspel weer op voorsprong kwam. Nog geen 2 minuten later was het Ed Bartels die op de juiste plaats stond en de 2-2 eindstand binnen schoot.
Na de wedstrijd in clublokaal “De Pool” werd nog lang nagepraat onder leiding van aanvoerder Ton Hopman die zijn laatste wedstrijd van dit seizoen heeft gespeeld.

Volgende week is er geen wedstrijd i.v.m. het 100 jarig bestaan van MVC’19.