Leon Winthaegen 2x
Tim Cox 1x
Gijs Driessen 1x
Wouter Derichs 1x

De vitteranen hebben ruim van Irene gewonnen, alleen de uitslag hadden dubbele cijfers moeten zijn. In de 6de minuut was het Jeroen van Bers die een 1-2 aanging met Wouter Derichs en het was Wouter die beheerst scoorde. Tot de 31ste minuut duurde het eer Jeroen van Bers uit een perfecte voorzet van Theo Tielen de 2-0 binnen kopte. Voor de 2-0 waren de mooiste kansen onbenut gebleven. In de 35ste minuut was het wederom Theo Tielen die een voorzet gaf en het was Tim Cox die hem inschoot wat tevens de rust betekende. Na rust hetzelfde spelbeeld, de vitteranen die het meeste in balbezit waren en de mooiste kansen kregen. In de 37ste minuut was het Leon Winthaegen die een afstandschot waagde en de 4-0 liet aantekenen. 5 minuten later was het Mark v.d.Koelen die de bal aan Jeroen van Bers gaf en die tekende voor de 5-0. Het duurde tot de 52 ste minuut eer Leon Winthaegen uit een voorzet van wederom Theo Tielen (de Venloop heeft hem goed gedaan) de 6-0 scoorde. Thijs Driessen gaf het slotakkoord, uit een voorzet van Mark v.d. Koelen legde hij beheerst de bal in de hoek en scoorde de eindstand 7-0. 2 minuten voor tijd dacht Mark v.d. Koelen de 8-0 te scoren, doch scheidsrechter Wien floot toen de bal bijna in het doel belandde, voor het einde.

Volgende week uit tegen HBSV. Deze wedstrijd zal waarschijnlijk op vrijdag worden gespeeld i.v.m. de receptie van MVC’19 100 jaar op zaterdag.