Doelpunten :
Jeroen van Bers
Ed Bartels
Leon Winthaegen

De Vitteranen hebben de uitwedstrijd tegen Panningen verdiend gewonnen. Het duurde tot de 34 ste minuut eer Jeroen van Bers uit een voorzet van Tim Cox met het hoofd de 0-1 scoorde. Voor dit doelpunt hadden Jeroen, Leon en aanvoerder Ton al de mooiste kansen om zeep geholpen. Na rust hetzelfde spelbeeld, veel kansen en weinig doelpunten. In de 45ste minuut was het Ed Bartels die uit een voorzet van Jeroen de 0-2 scoorde. Vijf minuten later was het Leon Winthaegen die uit een scrimmage de 0-3 liet aantekenen. De grootste kans was voor aanvoerder Ton Hopman, tot 2 x toe passeerde hij de doelman en scoorde NIET. Volgende week gaat hij naar Texel om na te denken hoe nu verder. In de laatste minuut scoorde Panningen uit een uitval de 1-3.

Volgende week is de thuiswedstrijd tegen SC Irene.