Vitteranen verliezen van Belfeldia

MVC’19 – Belfeldia 1-5
Doelpunt:
Mark v.d. Koelen.

Deze wedstrijd was de tegenstander beter en won verdiend met 5-1. Al na 7 minuten was het raak, uit een snelle tegenaanval was Toon Maes kansloos. In de 12de minuut konden de vitteranen op gelijke hoogte komen, Wouter Derichs werd in het strafschopgebied onderuit gehaald en Leon Winthaegen KON de vitteranen op gelijke hoogte brengen. Het was de Belfeldia keeper die dit verhinderde.
In de 20ste minuut werd een bal (uit of niet) voorgezet en het was een Belfeldia aanvaller die van dichtbij Toon kansloos liet. In de 22ste minuut was het Gijs Driessen die de bal vanaf 20 meter keihard op de lat knalde. Uit deze aanval was het Belfeldia die gelijk de bal naar voren trapte en buitenspelval of niet een aanvaller van Belfeldia ging alleen op Toon af en de 0-3 liet aantekenen, wat tevens de ruststand betekende. 5 minuten na rust was het Tim Cox die uit een voorzet onze Toon het nakijken gaf en de 0-4 stond op het scorebord. Weer 5 minuten later was het Paul Wijnen die te zacht terugspeelde en een Belfeldia aanvaller wist hier wel raad mee en het was 0-5. In de laatste minuut was het Mark v.d. Koelen die slecht uitverdedigen van Belfeldia de eretreffer maakte.

Volgende week zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Panningen A.
Hopelijk staan alle neuzen dan de goede kant op!!!