Vitteranen verliezen onverdiend van Venlosche Boys

Venlosche Boys – MVC’19 2-0

De vitteranen hebben onverdiend verloren de Venlosche Boys. In de eerste helft hadden de vitteranen wind uit, maar het was Venlosche Boys die het spel dicteerden. Het meeste balbezit was voor hen doch echt gevaarlijk werden ze niet. De 1-0 kwam uit de lucht gevallen, slecht uitverdedigen van Mark werd door Ronald (Greek) Heger met een strak schot in de linkerhoek afgestraft. Dit was tevens de ruststand.

Nadat enkele wijzigingen gingen de vitteranen na rust vanaf het beginsignaal richting het doel van Venlosche Boys. Wanneer het vizier van Leon op scherp had gestaan was deze wedstrijd niet verloren gegaan. Na balverlies op het middenveld scoorde Venlosche Boys, wel of niet buitenspel, de 2-0. Al met al een onverdiende nederlaag.