Doelpunten:
Jeroen van Bers 2x
Pi Peters 2x
Leon Winthaegen 1x

Ondanks het gemis van vele kansen hebben de vitteranen ruim gewonnen van VVV’03. In de beginfase was het Leon Winthaegen die de kansen niet wist te benutten. Vrij voor de keeper (broer van Matje) en zelfs een penalty waren niet aan hem besteed. Het duurde tot de 20ste minuut eer Pi Peters een “pass” verzond naar Jeroen van Bers die de 1-0 liet aantekenen. 2 minuten later was het Jeroen van Bers die de bal aan Pi gaf en die de 2-0 scoorde. In de 29ste minuut was het Leon Winthaegen die werd aangetikt in het strafschopgebied, scheidsrechter Wien Hermans wees resoluut naar de
stip. Op advies van leider Peter Simons werd Pi Peters naar voren geschoven om de penalty te nemen. Pi Peters schoot hem keurig in de linker kruising. Voor rust gaf Tim Cox een splijtende pass op Jeroen van Bers die de 4-0 scoorde wat tevens de ruststand betekende.

Tijdens de 3 wissels doorgevoerd. De moe gestreden Ton Hopman, Wouter Derichs en Twan Smits die duidelijk de vesteloavend nog in de benen hadden werden vervangen door Paul Wijnen, Gijs Driessen en Theo Tielen. Na rust hetzelfde beeld, de vitteranen die voetballend beter waren lieten de mooiste kansen onbenut. In de 68ste minuut gebeurde het toch wat niemand voor mogelijk had gehouden.
Leon Winthaegen schoot van 25 meter op het doel en ondanks dat de keeper hem noch aanraakte scoorde hij de 5-0, wat tevens de eindstand was.

Al met al een verdiende overwinning van de vitteranen die toch weer”durst”hadden na de wedstrijd ondanks dat de Sultan in Gambia zit!! Volgende week uit tegen de Venlosche Boys.