MVC’19 – Sporting ST 2-2
Doelpunten:
Mark Wijhers 1x
Pi Peters 1x

De vitteranen hebben niet kunnen winnen van een sterk spelend Sporting ST. Vanaf de aftrap gingen de mannen met 5 man sterk in de aanval met als gevolg een schot tegen de lat. In de 10de minuut was het toch raak, na slecht uitverdedigen was het Sporting ST dat de leiding nam. Het spel bleef op en neer aan het gaan met kansen aan beide zijden. Het middenveld van de vitteranen kregen geen greep op de mannen van Sporting ST. De rust ging in met een 0-1 achterstand.

Na 4 wijzigingen in de 2de helft was het Gijs Driessen die in de 40ste minuut Mark Wijhers in stelling bracht en die de gelijkmaker liet aantekenen. In de 45ste minuut was er weer een onoplettendheid in de verdediging wat de 1-2 betekende. Na dotten van kansen was het Pi Peters die met een lopje over de keeper de 2-2 maakte. In de resterende 10 minuten kregen de vitteranen nog verschillende kansen op de overwinning.

Volgende week komen de vrienden uit Hinsbeck op bezoek. Aanvang van de wedstrijd is 17.00 uur.