MVC’19 – Hinsbeck 3 – 1
Doelpunten:
Mark Wijhers 2x
Mark vd Koelen 1x

De vitteranen hebben verdiend de wedstrijd tegen Hinsbeck met 3-1 gewonnen. Al na 5 minuten was het Mark v.d. Koelen die een voorzet van Mark Wijhers afrondde. In de 11de minuut was het Mark Wijhers die na een pass van Leon Winthaegen de keeper van Hinsbeck het nakijken liet. Dit was het, de rest van de 1ste helft waren de foute passjes niet meer te tellen! In de rust nam aanvoerder Leon Winthaegen het woord en gaf aan dat het veel beter moest. Vanaf de aftrap in de 2de helft was men alle goede bedoelingen alweer vergeten en ging men in verder zoals de laatste 20 minuten van de 1ste helft!! Na 10 minuten veroorzaakte, volgens scheidsrechter Wien, Theo Cox een penalty door hands te maken. De penalty werd feilloos benut door Hinsbeck. Het laatste kwart van de wedstrijd leverden wel kansen, of niet aanvoeder Leon?, op maar werden niet verzilverd. In de 68ste minuut was het Mark Wijhers die met een kiezelhard schot, de keeper van Hinsbeck had hem alleen gehoord, de eindstand op 3-1 zette.Al met al een verdiende overwinning voor de vitteranen.

Volgende week volgt de laatste wedstrijd tegen onze vrienden uit Baarlo.