Vitteranen verliezen derby tegen jeugdig Baarlo

MVC’19 – Baarlo 0 – 6

De vitteranen hebben de derby tegen Baarlo verdiend verloren tegen een jeugdig Baarlo. In de eerste helft boden de vitteranen nog tegenstand. Na 2 minuten lag de bal in het MVC doel, na een aanval op links werd de bal in het MVC doel gelegd. Al loerend op een uitval waren de vitteranen verschillende malen zeer gevaarlijk maar de voorwaartsen waren niet scherp genoeg. 2 minuten voor rust werd een vrije trap hoog in het doel van Ramon geplaatst en de ruststand werd 0-2. Na rust hetzelfde beeld, de vitteranen in de verdediging en ze gokten op de snelheid van Wouter en Jeroen. Alweer na 2 minuten werd een onoplettendheid in de verdediging afgestraft en werd de stand 0-3. In de loop van de 2de helft werd de eindstand op 0-6 bepaald. Al met al een verdiende overwinning voor Baarlo. Jammer van de vele afmeldingen aan de kant van de vitteranen.

De winterstop is ingezet met als eerste datum de kaartavond op 27 December in de Poolbar.