Doelpunten:
Mark Wijhers 2x
Jeroen van Bers 1x
Gijs Driessen 1x

In een knotsgekke wedstrijd hebben de vitteranen alsnog gelijk gespeeld tegen America. Hier zag het in de 1ste helft niet naar uit. In een mum van tijd stond het 0-3. Alles ging fout en tot ieders verbazing werd het voor rust ook nog 0-4 door een Ceulemans carambole!!!!! Of het aan de speech lag of aan de wissels maar na rust kwam er een herboren elftal naar buiten. Vanaf de aftrap namen de vitteranen het initiatief in eigen handen. Eerst was het Gijs Driessen die de 1-4 liet aantekenen. Daarna was het Mark Wijhers die 2 maal verwoestend uithaalde en de 2-4 en 3-4 scoorde. Tussendoor stierf een actie van Mark v.d.Koelen in schoonheid alleen voor de keeper. Het was Jeroen van Bers die de eindstand op 4-4 bracht. In de laatste minuten waren het Mark Wijhers en Jeroen van Bers die de wedstrijd nog in het voordeel van de vitteranen hadden kunnen beslissen. Al met al een verdiend gelijkspel.

Volgende week een uitwedstrijd tegen SVEB. Wanneer de vitteranen vanaf de 1ste helft bij de les zijn kan daar gewonnen worden!!