Baarlo – MVC’19  3 – 2
Doelpunten:
Jeroen van Bers
Twan Lenders

De vitteranen hebben de eerste wedstrijd van het seizoen verloren in en tegen Baarlo. Al zag het er in de beginfase niet naar uit. Al in de 3de minuut was het Jeroen van Bers die bij de tweede paal een voorzet binnen tikte. Even later was het Roy Gubbels die de bal in de kruising “leek” te schieten doch hij schoot hoog over!! Na 16 minuten klapte de buitenspelval niet dicht bij de vitteranen en scoorde Baarlo de gelijkmaker. In de 40ste minuut nam Baarlo de leiding uit een buitenspel situatie, doch de scheidsrechter die vanuit de middencirkel toekeek keurde de treffer goed. Tevens was dit de ruststand.

Na de rust nam Baarlo in de 43ste minuut verder afstand na een uitgespeelde aanval en scoorde de 3-1. In de 50ste minuut was het gelegenheidsspits Twan Lenders die uit een voorzet van, jawel hoor Roy Gubbels die zich na rust knap herstelde, de achterstaand verkleinde op 3-2. In het verder verloop van de wedstrijd kwamen de vitteranen enkele malen goed weg door de lat en goed keeperswerk van Ramon. Op het einde claimden de vitteranen een penalty toen Gijs Driessen, alleen op de keeper af, onreglementair afgestopt werd, doch de scheidsrechter, wederom in de middencirkel, zag hier geen overtreding in. Al met al was een gelijkspel verdiend geweest.

Een woordje van dank voor de vele niet spelende vitteranen die waren komen kijken. Na de wedstrijd werd in clublokaal De Pool de 3de helft nog ruimschoots gespeeld. Roy Gubbels en Leon Winthaegen veel succes op de hoogte stage in Oostenrijk.

Volgende week volgt een thuiswedstrijd tegen de veteranen uit Beesel. Een voor ons onbekende tegenstander.